Telefon: 052 232 692

Email: tkmspd@gmail.com

Adresa: Srpskih velikana bb

TENISKI KLUB DR MLADEN STOJANOVIĆ PRIJEDOR

Učestvovali smo na turnirima iz takmičarskog kalendara Tenis Saveza RS, BiH, ITF  i Tenis Evrope.

 

                Rezultati koje je ostvario Teniski klub u 2016. godini
Za prvo mjesto osvojena su                           14  pehara
Za drugo mjesto osvojena su                           13  pehara
Za treće mjesto osvojena su                           14  pehara
Ukupno osvojeno je                           41  pehara

Pojedinačni  rezultati u kategoriji juniora/ki do 10 godina:

 

Matea Jandrić:

–   Na turnirima iz kalendara TS RS, održanim u Banjaluci, u organizaciji TK „Banja Luka“ osvojila je III mjesto, u organizaciji TK „Borac“ osvojila je II mjesto,  u organizaciji TK „Elit“  osvojila je II mjesto,  na turniru održanom u Trebinju u organizaciji TK „Tin“  osvojila je I mjesto, na turniru održanom u Derventi u organizaciji TK „Novak“ osvojila je II mjesto, i  na turniru održanom u Prijedoru u organizaciji TK „Dr Mladen Stojanović“ osvojila je prvo mjesto.

Na   masters turniru (osam najboljih teniserki),  održanom u Prijedoru, u organizaciji TSRS osvojila je III mjesto.

 

Na sportskoj manifestaciji “Izbor sportiste Grada Prijedor za 2016 godinu“ koja je održana 23.12.2016.  u Prijedorskom pozorištu, zauzela je četvrto mjesto u konkurenciji deset  najperspektivnijih mladih sportista.

 

Stefan Puhalić;

–   Na turnirima iz kalendara TS RS, održanim u Banjaluci, u organizaciji TK „Banja Luka“ osvojio je I mjesrto, u organizaciji TK „Mladost“  osvojio je III mjesto, u organizaciji TK „Borac“  osvojio je III mjesrto, u organizaciji TK „Elit“  osvojio je III mjesto, na Prvenstvu RS održanom u Doboju, u organizaciji TSRS osvojio je III mjesto, na turniru održanom u Derventi u organizaciji TK „Novak“ osvojio je III mjesto, i  na turniru održanom u Prijedoru u organizaciji TK „Dr Mladen Stojanović“ osvojio je prvo mjesto.

 

Luka Bucalo;

–   Na turnirima iz kalendara TS RS, održanim u Banjaluci, u organizaciji TK „Banja Luka“ osvojio je II mjesrto, u organizaciji TK „Borac“  osvojio je II mjesrto, u organizaciji TK „Elit“  osvojio je II mjesrto, i  na turniru održanom u Prijedoru u organizaciji TK „Dr Mladen Stojanović“ osvojila je II mjesto.

–  Na   masters turniru (osam najboljih tenisera),  održanom u Prijedoru, u organizaciji TSRS osvojio je IV mjesto.

 

StefanBajić;

–   Na turnirima iz kalendara TS RS, održanim u Banjaluci, u organizaciji TK „Banja Luka“ osvojio je III mjesrto, u organizaciji TK „Borac“  osvojio je III mjesrto, i  na turniru održanom u Prijedoru u organizaciji TK „Dr Mladen Stojanović“ osvojila je II mjesto.

 

Teodora Kovačević;

Na turniru održanom u Prijedoru u organizaciji TK „Dr Mladen Stojanović“ osvojila je III mjesto.

Pojedinačni  rezultati u kategoriji juniora/ki do 12 godina:

 

Marija Kovačević

–   Na turniru Memorijal „Nikole Marića“ iz kalendara TS RS, održanom u Banjaluci, na teniskim terenima TK „Mladost“  osvojila je III mjesrto.

 

Pojedinačni  rezultati u kategoriji juniora/ki do 14 godina:

 

Jovana Gnjatović

–   Na turniru „OP NOVA BANKA“ iz kalendara TS RS, održanom u Banjaluci, na teniskim terenima TK „Borac“  osvojila je II mjesrto.

–   Na turniru Memorijal „Draška Ercega“ iz kalendara TS RS, održanom u Banjaluci, na teniskim terenima TK „Mladost“  osvojila je II mjesrto.

 

Anita Kovačević;

 

–   Na turniru Memorijal „Draška Ercega“ iz kalendara TS RS, održanom u Banjaluci, na teniskim terenima TK „Mladost“  osvojila je II mjesrto.

 

Nina Pilipović;

Na  Prvenstvu RS održanom u Banja Luci, u organizaciji TSRS osvojila je III mjesto.

 

Pojedinačni  rezultati u kategoriji juniora/ki do 16 godina:

 

Teodora Dalmacija

 

–   Na turniru  „OP Mladost“ iz kalendara TS RS, održanom u Banjaluci, na teniskim terenima TK „Mladost“  osvojila je I mjesrto.

–   Na turniru  „Didako kup“ iz kalendara TS RS, održanom u Banjaluci, na teniskim terenima TK „Borac“  osvojila je I mjesrto.

Na sportskoj manifestaciji “Izbor sportiste Grada Prijedor za 2016 godinu “ koja je održana 23.12.2016.  u Prijedorskom pozorištu, zauzela je deseto mjesto u konkurenciji deset  najboljih  sportista.

Pojedinačni  rezultati u kategoriji veterana:

 

Nenad Jandrić

– Na  ITF SENIORS turnirima iz kalendara Internacionalne teniske federacije, “Slavonski Brod-Croacija”    održanom u Hrvatskoj, na turniru “Vrdnik Rekreativo OPEN” održanom u Srbiji i na turniru “Prijedor open” osvojio je I mjesto u kategoriji 40+, a u igri parova takođe osvojio je I  mjesto  na turniru  “Prijedor open”  .

 

Luka Čulić

 

–  Na  ITF Seniors turniru iz kalendara Internacionalne teniske federacije “PRIJEDOR OPEN” u kategoriji 35+,   osvojio je I mjesto u singlu i u igri parova .

 

Nenad Babić

 

–  Na  ITF Seniors turniru iz kalendara Internacionalne teniske federacije “PRIJEDOR OPEN” u kategoriji 45+,   osvojio je I mjesto.

 

Rajko Balaban

–  Na  ITF Seniors turniru iz kalendara Internacionalne teniske federacije “PRIJEDOR OPEN” u kategoriji 55+,   osvojio je II mjesto.

 

Pojedinačni  rezultati u kategoriji veteranki:

 

Na međunarodnom ITF Seniors “PRIJEDOR OPEN”  turniru za veteranke +35  godina,  održanom u Prijedoru,  Venera Jandrić osvojila je I mjesto,  Vesna Pavić osvojila je II mjesto a Snježana Cvijić osvojila je III mjesto.

 

 

 

TK DR MLADEN STOJANOVIĆ

Kontakt osoba: Radovan Milojica Mobilni: 065 580 151
  • Srpskih velikana bb, 79 000 Prijedor
  • 052 232 692
  • 052 232 692
  • tkmspd@gmail.com