Telefon: 052 232 692

Email: tkmspd@gmail.com

Adresa: Srpskih velikana bb

Međunarodni revijalni turnir “III BIJELIH TURNIR”.

TK DR MLADEN STOJANOVIĆ

Kontakt osoba: Radovan Milojica Mobilni: 065 580 151
  • Srpskih velikana bb, 79 000 Prijedor
  • 052 232 692
  • 052 232 692
  • tkmspd@gmail.com

Na teniskim terenima Teniskog kluba “Dr MladenStojanović” , održan je 15.09.2018. godine međunarodni revijalni turnir pod nazivom “III BIJELIH TURNIR”. Na turniru učestvovalo je 62 tenisera i teniserki iz Novog Mesta, Gorice, Beograda, Banja Luke, i dr. Lijepa slika o gradu sporta, otišla je u svijet.
Revijalni turnir se igrao po propozicijama kako je to bilo prije 104 godina: u parovima, bijeloj odjeći i drvenim reketima. Bijeli turnir otvorio je gradonačelnik Milenko Đaković. Prilikom otvora turnira itonirana je himna TK “Dr MladenStojanović” čiji je autor Goran Vuleta.

Nakon turnira u klupskim prostorijama, upriličeno je druženje, podjela nagrada i posebnih priznanja najboljima. U ženskoj konkurenciji, trijumfovale su prijedorčanka Suzana Dakić i slovenka Diana Pavčnik. U muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojili su prijedorčani Aleksandar Milješić i Armin Alijagić. Vesna Pavić iz Prijedora i Janez Pavčnik iz Izole dobili su nagradu kao najljepše obučeni teniserka i teniser. Organizaciju III BJELOG TURNIRA podržali su grad Prijedor, Printlab i Prijedorčanka A.D. a Kozarski Vjesnik bio je mediski pokrovitelj turnira.

 

Foto galerija

Comments are closed.